• VAE 16:58
  • NL 13:58
  • Zon
  • AED 4,3943

Setup Package

Het silver pakket bestaat uit:

License Renewal

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij de periodieke ’license renewal’ waar bedrijven in Dubai mee te maken hebben. Wij zorgen ervoor dat het proces voorspoedig verloopt, zodat uw activiteiten niet in gevaar komen.

Vaste vergoeding hiervoor bedraagt AED 5.000.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

‘Klik hier’

Audit

Accounting Services

Het maakt niet uit of u een Limited Liability Company, FZC/FZE Company, eenmanszaak of partnership heeft, het naleven van de beginselen van goed beheer en boekhouding is een must voor elk type bedrijf om goed te kunnen functioneren. Bij The Watermill Consultants bieden wij maatwerkoplossingen om zo aan uw specifieke eisen te kunnen voldoen.

Wij bieden de volgende diensten:

- Algemene boekhouding
- Beheer van rekeningen
- Voorbereiden van de jaarrekening

Audit

In Free Zones is het een vereiste om jaarlijks de jaarrekeningen te laten controleren door een erkende auditor in de Verenigde Arabische Emiraten.

Wij kunnen u begeleiden bij:

- Het opstellen van de jaarrekening en het controleren hiervan door een erkende auditor.
- Rapportage conform de internationale standaard voor jaarrekeningen (IFRS). 

Wij begrijpen dat een hoog niveau van professionalisme en vertrouwen vereist is voor bovengenoemde werkzaamheden. Bij The Watermill Consultants verzekeren wij u dat onze technische bekwaamheid en kennis op het gebied van boekhouding en audits een solide basis zal bieden voor al uw  boekhoudkundige zaken.

Overige diensten