• VAE 22:25
  • NL 20:25
  • Zon
  • AED 4,1806

Ondernemen zonder belasting

Dubai heeft een uniek aanbod van aantrekkelijke functies welke ondernemers en tegelijk ook gevestigde bedrijven aanspreken om Dubai als basis voor hun activiteiten te maken. Deze zijn namelijk:

Groeiende economie

Groeiende economie

Sinds 2000 is er in Dubai sprake van een ongelooflijke groei in alle sectoren van haar diverse economie. Daarnaast is de regering voortdurend bezig met verbetering van transparantie en invoering van dynamische regelgeving, welke steun geeft aan de vorming van kleine en middelgrote ondernemingen.

Dubai geeft als wereldshandelscentrum ook kansen voor uw bedrijf. Niet voor niets worden vele vakbeurzen in Dubai gehouden en gebruikt een groot deel van uw collega’s Dubai als uitvalsbasis.

Tip: Naast genoemde kansen zijn er meer (financiële) voordelen, weten welke? Neem contact op.

Internationaal handelscentrum

Internationaal handelscentrum

Met de centrale geografische ligging tussen Aziatische en Europese markten heeft Dubai zich gevestigd als een internationaal erkend handelscentrum. De vele Free Zones in Dubai zijn door de VAE opgezet om meer buitenlandse investeringen aan te trekken. Dit vanwege het feit dat Free Zones unieke wetten hebben met betrekking tot eigendom, belastingen en arbeid. In tegenstelling tot bedrijven in de rest van Dubai, waar geëist wordt dat ten minste 51% eigendom is van een lokale ondernemer, mogen bedrijven in Free Zones 100% buitenlands eigendom bevatten.

In 10 - stappen

E-book aanvragen

Vul uw e-mailadres in en wij zullen u de download-link van het E-book toesturen.